Načini plačila

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

1. plačilo po povzetju
2. plačilo s plačilno kartico preko sistema PayPal (možno brez PayPal računa)
3. plačilo po predračunu
4. odloženo plačilo

Plačilo po povzetju

Naročilo plačate z gotovino ali plačilno kartico kurirju GLS, ko vam ta dostavi naročeno blago. Plačilo po povzetju je mogoče samo na območju Slovenije.

Plačilo s plačilno kartico preko PayPal-a

Po oddaji naročila boste preusmerjeni na mednarodni plačilni sistem PayPal, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan plačilni procesor v razvitih zahodnih državah. Uporablja se za online plačila pri vseh večjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in ostali). Omogoča plačevanje z večino kreditnih in debetnih kartic (Visa, Mastercard, American Express in ostali) 24 ur na dan. Omogoča plačilo z ali brez ustvarjanja PayPal uporabniškega računa. Sistem PayPal prodajalcu ne prikaže podatkov vaše kreditne kartice in vam tako nudi najvišjo stopnjo zaščite vaših osebnih podatkov.

Plačilo po predračunu

Če se odločite za plačilo po predračunu vam ob nakupu na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu, pošljemo potrditveni e-mail s pripetim predračunom. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko na naslov info@lepila.com pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Naročilo gre v nadaljnjo obdelavo po prejemu plačila na naš transakcijski račun. Veljavnost predračuna je 14 dni po oddaji naročila, po tem roku pa avtomatsko zapade.

Odloženo plačilo

Odloženo plačilo je po dogovoru na voljo pravnim osebam, ki so redne stranke in izkazujejo zadostno boniteto.

X