Dostava

Izdelke, naročene v spletni trgovini Lepila.com, dostavlja pogodbeni izvajalec GLS. Kurir bo paket dostavil na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Priporočamo, da ob naročilu navedete svojo telefonsko številko – kurir vas bo pred dostavo poklical. V kolikor vas v času dostave ne bo na naslovu, vam lahko kurir paket dostavi na drug (bližnji) naslov ali pa ga pusti v najbližjem paketomatu ali paketni trgovini (npr. bencinski črpalki). Lokacije GLS paketomatov in paketni trgovin na območju Slovenije lahko preverite na tej povezavi: https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop. Pošiljko lahko v tem primeru prevzamete v roku 5 delovnih dni od prejetega obvestila.

Dobavni rok izdelkov znaša 2-7 dni od prejetega naročila oziroma nakazila na naš bančni račun. Ker lahko pride do sprememb pri dobaviteljih, na katere nimamo vpliva, se dobavni rok izjemoma lahko podaljša. V tem primeru vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte in vas seznanili s predvidenim rokov dostave.

 

V kolikor prejmete poškodovan izdelek, nas o tem čimprej obvestite, obvezno pa shranite tudi vso embalažo (vključno s paketno embalažo).

 

Stroški dostave na območju Slovenije:

Vrednost naročilado vključno 20 €od 20 do vključno 50 €nad 50 €
Stroški dostave3,8 €2,5 €Brezplačno

 

 

X